Yumurta Nog Cheesecake


Sonraki cheesecake: yumurta nog!

Gerçekten yumurta takoz gibi. İçecek ve kısmen bu ince aromalı cheesecake sürümünü oluşturmak yeterli çünkü yumurta nog tek başına sadece bir kişi için yeterince kötü değildi.

Yumurta nog objektif bilsem oldukça garip bir içecektir. Hintli arkadaşım Ciltçi yumurta nog benim kültürün en korkutucu tatil kreasyonlar biri olduğunu söyledi. Muhtemelen haklı. Krem, içki ve çok ve çok sayıda yumurta. Genelde beni salyalar içecek türden. Garip bir içecek olduğunu kabul ederken, ben ona o tuzlu yoğurt milkshakes hakkında o kadar çok seviyor hatırlattı (tuz lassi). Daha sonra her bir içki göreli weirdness hakkında uzun bir tartışma vardı. Lost yumurta nog düşünüyorum...

Her neyse! Kültürel görecilik ramblings cheesecake için... bu kadar yeter.



Değil yumurta Nog Cheesecake çok alçak gönüllü:

Kabuk:
1 1/2 su bardağı graham kraker
1/4 su bardağı şeker
5 çorba kaşığı tereyağı, eritilmiş

Doldurma
4 8 oz paket krem peynir (oda sıcaklığında)
1 3/4 su bardağı toz şeker
3 çay kaşığı koyu rom
1 çorba kaşığı brendi
1/2 çay kaşığı Hindistan cevizi
1/4 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı vanilya
2 yemek kaşığı un
1/4 su bardağı taze yumurta nog
4 büyük yumurta (oda sıcaklığında)

kaynar su

Tepesi
1 su bardağı krema
1-2 yemek kaşığı toz şeker
1/2 çay kaşığı vanilya
Küçük Hindistan cevizi

350 ° F ve hat 10 inç Bahar form tava tereyağı ve parşömen ile fırında.

Kabuk yapmak ve bahar form pan dibine basın malzemeyi birleştirin. 8-10 dakika fırında pişirin. Çıkarın ve bir tel raf üzerinde serin, 320 ° F. fırın sıcaklığı azaltmak için izin

Senin çekmeli, raket eki karışımı pürüzsüz kadar yaklaşık 4 dakika krem peynir kullanarak. Orta hızda üzerinde yavaş yavaş krem peynir de kase kenarları aşağı kazıma şeker dökün. Koyu rom, brendi, vanilya ve baharat ekleyip karıştırın. Elemek un karışımı içine. Düşük ve iyi karıştırma yumurta nog eklemek için karıştırıcı 's hızını düşürür. Tek tek her bir kadar karıştırma, sadece değil beat karışımı özen kurulmuştur yumurta ekleyin.

Kabuk ile tava içine karışımı dökün. Alüminyum folyo iki yaprak üzerinde tava seti ve onları yapım o pan taraf kadar yumuşak su sıkı. Bir kavurma tavası tava seti ve fırında yerleştirin. Cheesecake tarafı yukarı yarım bir şekilde ulaşır kadar dikkatle kavurma tava içine kaynar su dökün. Bunu söylemek gerek yoktu ama yok tava folyo seviyesinden doldurun. Peynirli kek çorba, eğlenceli değil.

Yaklaşık 60-70 kadar cake ayarlanır ancak merkezi hala biraz titrek dakika pişirin. Dikkatle fırından çıkarın ve bir tel raf soğumasını bekleyin.

En az 6 saat için ideal bir gecede soğuk.


Hizmet öncesi kırbaç krem, parça üzerine cheesecake yapmak ve üst taze hindistan cevizi rendeleyin.


Tek bir çatlak bile yok! Mmmmm güzel peynirli kek.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...