Çikolata Cheesecake


Cheesecake açın!

Bu cheesecake ciddi çikolata severler için değil. Anladınız mı? Zengin, yoğun ve ipeksi, çikolata tadı ile doludur. Zengin bahsetti mi?

Yeterli uyarı?

Tamam, sen güçlü kaç bu sıkışmış benimle Hadi devam edin.



Değil çikolatalı Truffle Cheesecake çok alçak gönüllü:

Kabuk:
2 su bardağı çikolata Çerezler
1/3 su bardağı toz şeker
6 çorba kaşığı tereyağı tuzsuz

Dolgu:
8 oz bittersweet çikolata
3 8 oz paket krem peynir (oda sıcaklığında)
1 su bardağı şeker
tutam tuz
3/4 su bardağı krema (oda sıcaklığında)
Tüm amaçlı un 1 çorba kaşığı
Hollandalı işlenmiş kakao 3 yemek kaşığı
2 çay kaşığı saf vanilya
3 büyük yumurta (oda sıcaklığında)

350 fırın. Bir 10 inç Bahar form pan hazırlamak tereyağı ve parşömen.

Bir mutfak robotu eziyet kurabiyeler güzel kırıntıları, içine şeker ve karıştırın darbe ekleyin. Tereyağı ve şekeri kırıntı karışımı ve nabız yeniden ekleyin. Bu karışımı alın ve hazırlanan tava içine bastırın. 10-12 dakika pişirin ve bir tel raf soğumasını bekleyin. Fırın, sığ bir tavada yarım su alt orta ayırma fırın içine tam pasta için raf ve 300 derece ısı azaltmak yer bırakın. Bu fırını'nın nem oranı artırmak ve yüzey çatlama engellemek.

Chop yeri bir kez erimiş bir çift kazan içinde çikolata ve bir kenara koyun ve soğumasını bekleyin.

Doku pürüzsüz ve düzgün olana, çekmeli Orta hızda karıştırın ve raket eki ile 3-4 dakika krem peynir paketleri uygun. Şeker yavaş akışında süre karıştırma kaseye ekleyin. Tuz, kakao karıştırın ve birlikte un ve iyi karıştırma meyilli ekleyin. Mikser 's hızı düşük ve ekşi krema, vanilya ve eritilmiş çikolata ve birleştirmek için mix eklemek için kase kenarları aşağı kazıma azaltmak. Yumurta bir tek, her tam sonraki eklemeden önce dahil olmak için izin ekleyin. Beat yumurtaları hava meyilli tuzak haline izin olarak özen.

Kabuk dökün hamuru ve yaklaşık bir saat için fırın içine yerleştirin. Pastayı soğutmak için bir tel raf yerleştirin. Serin bir kez 4 saat buzdolabında bekletin veya bir hizmet önce gece.

İstenirse, kek kakao tozu veya çikolata ganache top ile hafifçe toz.

Çikolata Ganache (isteğe bağlı)

1 su bardağı yarı tatlı çikolata parçaları
1/4 su bardağı krema ile

Zar zor kaynar için krema ısı ve fiş dökün, pürüzsüz kadar karıştırın.

(Bu cheesecake tarifi, aynı zamanda iyi bir espresso tozu ile çalışır veya Grand Marnier ile tatlar oynamak isteyenler için karışımı eklenir. Ben de % 100 saf kakao ile bu tarifi yaptım ve sonuç bile daha koyu, daha zengin ve daha yoğun bir çikolata tatlı. Ancak, bu cheesecake bir şerit herhangi bir zayıf kalpli çikolata hayranları dizlerinin üstüne getirecektir.)

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...