Frangelico Kabak Cheesecake


Cheesecakes pişirme birkaç gün geçirdim. Cheesecakes saçma sayısı. Bay Humble kadar şişmanlamak için bir görevde olduğumu (eğer senin'gönüllülük bu konuyu bir dilim daha var!). Umarım zaman aslında bazı mesajlar kalkmamı sağlar ve ben birkaç paylaşmak.

Çok yaklaşan tatil hissetmeye başladım ve yaz meyveleri koy ve üzerimize düşen kabul kararı ve bazı mevsimsel yapma başlamalıdır yemekleri uygun. Gerçekten, biz sadece iki mevsim Seattle'da olmasına rağmen: ıslak mevsim ve değil kadar ıslak mevsim. Her neyse, ilk mevsimlik tarifi kabak için ilgili. Biliyorum, orada bol kabak ekmek, dondurmalar, balayı börek, çörek, çorbalar ve tabii ki, cheesecakes her yerde orada foodie blogosphere içinde. Yine de, ben pişmiş kabak cheesecake ve o... diğer insanlar gibi yazmak için gidiyorum.

Ancak, bu değirmen kabak cheesecake sizin çalıştırmak değil, bunu birazcık farklı. Kabak cheesecake ve tepesi, frangelico şeklinde fındık bir ipucu ile. Bir sürü frangelico. Böylece şişeyi bile sinirlerinizi karşı olası çatlaklar çelik olan, montaj ederken drenaj değil çalışın. Buna ihtiyacın olacak.

Değil Frangelico Kabak Cheesecake çok alçak gönüllü:

Kabuk hakkında Not:
Ben gibi ben pişirme son zamanlarda benim cheesecake kabuklar yapmak için her türlü bilgilerini kullanmayı olsun zencefil, ev yapımı graham kraker, ya da bu durumda, vanilya bean kurabiyeleri. Ne taraftan olduğu var biraz da bayat için gittikçe yemek ve iyi bir kırıntı yapacağım. Kabuk oluşturmak için sadece yaklaşık 2 1/2 bardak ekmek kırıntısı ve 3-5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı (bağlı olarak ne kadar nemli kırıntı değil) için amacı ne olursa olsun istiyorum kullanmak için bekliyoruz ve iyi çalışması gerekir. Orada fındık lezzet de dahil etmek istiyorsanız bu kabuk de tost kıyılmış fındık da ekleyebilirsiniz.

Benim vanilya kurabiye kabuk için 5-6 için 30 dakika kalan herhangi bir nem kaldırmak için 200 derece ve onları tam olarak izin çerezleri fırın serin yeniden yaptım. O zaman onlara kurabiye kırıntısı benim 2 1/2 bardak elde etmek için gıda işlemcide zemin. Bunlar 3 yemek kaşığı tereyağı kabuğu şeklinde karışık. Tereyağlı 10 inç Bahar form tava içine Kabuk parşömen turu ile outfitted basın. 350 ° F 10-12 dakika pişirin ve bir tel raf soğumasını bekleyin. Fırında kalsın ama ısı azaltmak için 300 ° F. Bir alt orta raf cheesecake için serbest bırakarak fırın raflar üzerinde su bir tabak yerleştirin. Bu yukarıya senin fırın nem ve ısı nazik tutmak.

Frangelico doldurma kabak
3 8 oz paket krem peynir (Oda sıcaklık) at
1 su bardağı toz şeker
1/2 fincan koyu kahverengi şeker dolu
1/2 fincan frangelico
kabak püresi 15 oz
2 yemek kaşığı un
1 1/2 çay kaşığı vanilya özü
1 çay kaşığı tarçın
1/2 çay kaşığı toz zencefil
1/2 çay kaşığı toprak küçük hindistan cevizi
zemin karanfil tutam
5 büyük yumurta (oda sıcaklığında)

Frangelico toping
2 su bardağı ekşi krema (taze bulabilirsiniz)
1/2 bardak toz şeker
1/2 fincan frangelico

Sonra senin malzemeler ulaştınız oda sıcaklığında, çekmeli raket eki ile uygun ve birkaç dakika kadar pürüzsüz ve yumru ücretsiz için krem peynir Orta hızda beat. Yavaş yavaş toz şeker dahil ve kahverengi şeker ekleyin. Baharatlar, vanilya ve frangelico karışımı ve üniforma, zaman zaman kase aşağı kazıma kadar karışımı ekleyin. Elemek un ve kabak püresi ve Orta hızda karıştırın. Düşük ve yumurta bir anda, her sonraki eklemeden önce dahil olmak için izin eklemek için karıştırıcı hızını düşürür.

Homojen olduğundan emin olmak istiyorum, çünkü o zaman gevşek dokuma mesh elek ile bu hamuru süzün. Bu kahverengi şeker herhangi bir küçük haydut parçacıkların kaldırır, içine hamuru yapımı sırasında teslim edildi yumurta chalaza veya krem peynir bit dövmek değil.

Fırın ve fırında 65-75 dakika 300 ° f. merkezi raf yerleştirin ve dolgu kabuk dökün Bir saat sonra peynir pasta denetleyin; (herhangi bir 'wobbliness' test mümkün olduğunca yavaş yapılmalıdır) Merkezi set ama hala başım dönüyor olmalı. Fırın kapatmak ve pervane birkaç santim kapıyı aç. Peynirli kek fırında bir saat daha bu gibi oturmak izin ver. Sonra fırından çıkarın ve bir tel raf yerleştirin. Fırın yeniden açın ve 400 ° F. Onceden


Frangelico için malzemeler tepesi pürüzsüz kadar karıştırın. 7-10 dakika kadar topping setleri cheesecake ve fırın başı üzerine dökün. Kaldır fırın ve tavada soğumasını bekleyin. Artık özgürce, çatlama önlemek için yardımcı sözleşme olabilir bu yüzden iki tarafın Pan kek gevşetmek için pasta kenarında küçük bir mahsup spatula kaydırın.

Cheesecake tamamen serin sonra chill buzdolabında en az 6 saat veya bir gece izin verir. Temiz ıslak bıçakla kesti.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...