
Cheesecakes pişirme birkaç gün geçirdim. Cheesecakes saçma sayısı. Bay Humble kadar şişmanlamak için bir görevde olduğumu (eğer senin'gönüllülük bu konuyu bir dilim daha var!). Umarım zaman aslında bazı mesajlar kalkmamı sağlar ve ben birkaç paylaşmak.
Çok yaklaşan tatil hissetmeye başladım ve yaz meyveleri koy ve üzerimize düşen kabul kararı ve bazı mevsimsel yapma başlamalıdır yemekleri uygun. Gerçekten, biz sadece iki mevsim Seattle'da olmasına rağmen: ıslak mevsim ve değil kadar ıslak mevsim. Her neyse, ilk mevsimlik tarifi kabak için ilgili. Biliyorum, orada bol kabak ekmek, dondurmalar, balayı börek, çörek, çorbalar ve tabii ki, cheesecakes her yerde orada foodie blogosphere içinde. Yine de, ben pişmiş kabak cheesecake ve o... diğer insanlar gibi yazmak için gidiyorum.
Ancak, bu değirmen kabak cheesecake sizin çalıştırmak değil, bunu birazcık farklı. Kabak cheesecake ve tepesi, frangelico şeklinde fındık bir ipucu ile. Bir sürü frangelico. Böylece şişeyi bile sinirlerinizi karşı olası çatlaklar çelik olan, montaj ederken drenaj değil çalışın. Buna ihtiyacın olacak.
Değil Frangelico Kabak Cheesecake çok alçak gönüllü:
Kabuk hakkında Not:
Frangelico doldurma kabak
3 8 oz paket krem peynir (Oda sıcaklık) at
1 su bardağı toz şeker
1/2 fincan koyu kahverengi şeker dolu
1/2 fincan frangelico
kabak püresi 15 oz
2 yemek kaşığı un
1 1/2 çay kaşığı vanilya özü
1 çay kaşığı tarçın
1/2 çay kaşığı toz zencefil
1/2 çay kaşığı toprak küçük hindistan cevizi
zemin karanfil tutam
5 büyük yumurta (oda sıcaklığında)
Frangelico toping
2 su bardağı ekşi krema (taze bulabilirsiniz)
1/2 bardak toz şeker
1/2 fincan frangelico
Sonra senin malzemeler ulaştınız oda sıcaklığında, çekmeli raket eki ile uygun ve birkaç dakika kadar pürüzsüz ve yumru ücretsiz için krem peynir Orta hızda beat. Yavaş yavaş toz şeker dahil ve kahverengi şeker ekleyin. Baharatlar, vanilya ve frangelico karışımı ve üniforma, zaman zaman kase aşağı kazıma kadar karışımı ekleyin. Elemek un ve kabak püresi ve Orta hızda karıştırın. Düşük ve yumurta bir anda, her sonraki eklemeden önce dahil olmak için izin eklemek için karıştırıcı hızını düşürür.
Homojen olduğundan emin olmak istiyorum, çünkü o zaman gevşek dokuma mesh elek ile bu hamuru süzün. Bu kahverengi şeker herhangi bir küçük haydut parçacıkların kaldırır, içine hamuru yapımı sırasında teslim edildi yumurta chalaza veya krem peynir bit dövmek değil.
Frangelico için malzemeler tepesi pürüzsüz kadar karıştırın. 7-10 dakika kadar topping setleri cheesecake ve fırın başı üzerine dökün. Kaldır fırın ve tavada soğumasını bekleyin. Artık özgürce, çatlama önlemek için yardımcı sözleşme olabilir bu yüzden iki tarafın Pan kek gevşetmek için pasta kenarında küçük bir mahsup spatula kaydırın.
Cheesecake tamamen serin sonra chill buzdolabında en az 6 saat veya bir gece izin verir. Temiz ıslak bıçakla kesti.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder