
Limon Bar, badem özü kokteyli için benim tutku benim içme günlerde esinlenerek kendi spin bu. Bunlar tatlı ve kadifemsi lezzet Amaretto ve karışık içki aksine ile tart, onlar senin sandalyeden düşen ve gece geç saatlerde pizza eklem katta yayılan gibi herhangi bir utanç verici anları neden olmaz. Her neyse...
Bu tanımlama yapabileceği en kötü şey sana pudra şekeri bıyık ve çok mutlu bir gülümseme.
Değil Amaretto limon kareler çok alçak gönüllü:
Kabuk:
1 1/2 sopa soğutulmuş tereyağı tuzsuz
1 1/2 bardak artı bir çorba tüm amaçlı un
3/4 su bardağı pudra şekeri
1/4 fincan kızarmış badem zemin bir mutfak robotu
1/2 çay kaşığı kaba tuz
Dolgu:
4 büyük yumurta
1 1/3 su bardağı şeker
Tüm amaçlı un 4 çorba kaşığı
1 çay kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı badem özü
3/4 fincan limon suyu
1/2 çay kaşığı badem özü
1/4 su bardağı süt
toz alma için pudra şekeri
9 x 13-inç pişirme çanağı ve line parşömen ile tereyağı. 350 ° F. fırın Bir mutfak robotu eziyet kızarmış badem, un, tuz ve şeker ve birleştirmek için darbe ekleyin. Soğuk tereyağı parçalar halinde kesilmiş ve karışımı bir kaba yemek gibi görünüyor kadar un ve işlem ekleyin. Karışımı eşit dağıtma ve aşağı ellerinizi kabuk yapmak için tuşuna basarak tava içine dökün. Kabuk açık kahverengi kadar 16 dakika pişirin. 325 ° F. fırın sıcaklığı azaltır
Dolgu yapmak tüm malzemeyi birleştirerek ve de herhangi bir topaklar un veya nişasta kaldırmak için karıştırma. Başka bir 18-20 dakika kadar Dolum set pişirme fırın tava dönmek ve kabuk dökün. Fırından çıkarın ve bir tel raf soğumasını bekleyin. Yaklaşık 10-20 dakika içinde pan çubukları kaldırmak için parşömen kullanarak kaldırmak için serin olmalılar. Çubuklar raf soğutmak için parşömen üzerine bırakın. Toz pudra şekeri cömert bir kat ile hizmet önce sağ ve barlar halinde kesin.
Bir kez onlar soğutmalı ama hala biraz sıcak fırında bu limon bar en iyi. Onlara hizmet için beklemeniz gerekir, ancak, soğutulmuş çubukları tutmak. Bunlar en iyi onları fırında aynı gün yenir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder