KABAK TATLISI




malzemeler

  • yarim bal kabagi yaklasik 2,5 kilo 
  • 4 su bardak toz seker
  • 2 su bardak su
  • üzerine ceviz
hazirlanisi
  • Kabak cok yüyüktü yarisini kullandim.
  • Aksamdan yikayip dilimledim .
  • Tencereye siralayip sekeri  ve kaynar iki bardak suyu ilave edin .
  • Tencerenin kapagini kapatin 4-5 sat dinlensin .
  • Orta hateste yavas yavas pisirin .
  • Tatliniz soguyunca servis yapin.
  • Üzerine ceviz ile servis yapin .
  • Suyunuda serbet niyetine icin afiyetler olsun.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...