malzemeler
- 1 litre süt
- 8 yemek kasik irmik (tepeleme dolu yemek kasik)
- 1 tatli kasik nisasta
- 10 yemek kasik toz seker
- Tencereye südü ilave edip seker ,nisasta ve irmikicersine katip iyice bir karistirin .
- Orta hatesde kaynayincayakadar karistirarak pisirin.
- Kalibinizi sudan gecirtin icersi islak olsun .
- Benim kaliplarim kücük oldu icin 2 er yemek kasik kaliblarimin icersine tatlidan kattim .
- Cam kase veya pasta kalibinda sogumaya birakin sonra dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
- Tatliniz soguyunca borcamminizi ters cevirip servis yapin.
- Bu yaz günlerinde iftarda cok güzel hafif bir tatli afiyetler olsun .
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder