Speculoos Bisküvi

Bir speculoos kabuk ile bir elma Clafouti. 4 Clafouti tarts için ( 10 cm çapında )


Speculoos Kabuk : - 175 gr speculoos bisküvi - 50 gr eritilmiş tereyağı.


Eritilmiş tereyağı ekleyin, bir mutfak robotunda ince doğrayın bisküvi. Parmaklarla ya da bir spatula ile karıştırın ...

Hat pişirme kağıdı ile tava, doğranmış speculoos ile tava alt ve yanlarını kapsar. Hafifçe basın. 30 dakika buzdolabında yerleştirin. 

Karamelize Elma : - 2 elma - 40 gr şeker - 30 gr tereyağı - 2 yemek kaşığı su Çekirdek ve elma soyma (burada bir anneanne demirci ve bir altın seçti). Küp veya istediğiniz ne olursa olsun ya da ince dilimler (~ 3 mm) kesin.




O caramelizes kadar sonra tereyağı ilave bir tavada şeker pişirin. Tamamen eridikten sonra, su ilave ...



Sonra elma dilimleri ekleyin ve ince bazı kere karıştırarak 5 dakika pişirin. Rezerv.



Clafouti Hamur : - 75 gr süt - 75 gr krema - 1 tam yumurta - 1 yumurta sarısı - ( 20 gr eritilmiş tereyağı ama kesinlikle gerekli değil koymak ) - 15 gr un - 10 gr mısır nişastası - 20 gr şeker - 1 / 2 çay kaşığı vanilya aroması (toz) - tuz tutam



Bir kapta, bütün yumurta, yumurta sarısı, süt ve kremayı karıştırın. Başka bir kapta, tuz un, mısır nişastası, şeker, vanilya lezzet ve tutam toplamak.

Topaklar önlemek için iyice dayak kuru malzemeyi içine yavaş yavaş sıvı maddeler dökün.



Meclis :

, Buzdolabı dışında kalıp atın elma dilimlerini yerleştirin ve bazı meyilli bazı dökün. 20 ila 25 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. Fırından çıkarın ve tamamen soğuk kadar dinlenmeye bırakın. Clafouti tart almaya tava kenarlarında keskin bir bıçak çalıştırın. Rezerv buzdolabı, hizmet 30 dakika önce dışarı almak.


İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...