Ot Peynir Rulo


Mutlu Pazar, millet! Test ediyorum ve kek tarifleri bu hafta sonu bugün elden geçirilmesi anne Humble sonrası konuk var: Her Hellim alır. Aile yumuşak Bunlar çok düşkün, peynir rulo (daha çok daha biz onu dipsiz peynir şakalar torba) dolu

Bayan Humble en yeni çok güzel az önce onu blog ile ona yardım eder mütevazi doğdum söz verdim. Hızlı bir şekilde kadar pişirme ve yemek keyfini gıda hakkında yazılı sevmediğimden farkettim. Ayrıca iyi yemek yapmak ve iyi fotoğraf çekme konusunda çok güzel kızım, Bayan Humble, daha fazla sabır ve beceri ben daha olduğunu fark ettim. (Gerçekten - tüm bu zaman içinde fotoğraf çekimi gerçekten taze ve lezzetli sadece pişmiş gıda scarfing harcanan. Bu acı veren var.)

Öyle ki daha sonra hayatında psikiyatrik tedavi gerekebilir bu yerine getirilmemiş ve boş bir söz ile blog yardım benim Bayan Humble derinden etkileyebilir. (O da doktorla görüşmek zaman ben yaptım onu o zaman 5 – onun için çok travmatik bir carrot yemek. Hala bir çalışıyor.)

Bugünün blog için ben aslında – suçluluktan çok yardım etmedi. Ama ben yemek yerken Bayan Humble fotoğraflarını çekti. Bu tarifi bir birkaç yıldır yapıyorum ve Bayan Humble onları tekrar yapmak istedi. Ben bu peynir yapıp, ot dolu rulo simmered ve (havuç dahil) pişmiş sebzeler bir sürü var bir ev yapımı mercimek çorbası ile onlara hizmet. Lezzetli ve onları büyük ve güçlü (ve akıllı ve çok güzel fotoğraf çekmek mümkün.) büyümek yapmak gerekir her şey ile dolu olduğu için benim aile için bu yemek hizmet annelik salih güçlü bir duygusu hissediyorum

I cant'yapmak Bu ekmeklerden hiç düşünmeden arkadaşım güzel Anna Lisa, Londra'da yaşıyor. O harika bir aşçı ve iyi bir akşam yemeği partisi zamanında dört. Belirli dalga onu "peynir şakalar"-en iyi olan birkaç kadeh şarap sonra oluşur. Bunlar onuruna olan Anna Lisa'nın meşhur peynir şakalarından biri size Hellim peyniri ile yapılan alır:

"Ne zaman sabah uyanır ve kendini aynada gördüğü peynir kendisi için ne anlama geliyor?"

Cevap: "Merhaba-bana" 

(Hallou-mi - o olsun?) Bu şakayı seviyorum!

Duyumsamak özgür-e doğru kullanma o bir-ama sizden önce birkaç kadeh şarap misafirler vardı emin olun. Böyle olması daha iyi.

-Anne, mütevazi


Otlu Hellim peynirli rulolar
dan Arap tablo  
Hamur için:
1 1/2 çay kaşığı aktif kuru maya
1/4 çay kaşığı şeker
1 su bardağı ılık su (110° F)
3 su bardağı çok amaçlı un, elenmiş
1/4 çay kaşığı tuz
Süt 1/2 su bardağı pudra
1 yumurta
1/2 bardak bitkisel yağ
Kase ve pan kaplama için zeytinyağı,

Dolgu için:
Bir 5-ons paket veya akawi Hellim peynirli
1/4 fincan ince doğranmış taze maydanoz
5 ons mozzarella peyniri
1 çorba kaşığı ince kıyılmış taze kekik veya kekik yaprakları

Üzeri için:
1/4 su bardağı susam
2 çay kaşığı çörek otu tohumu
1/4 bardak zeytinyağı, artı ekstra yoğun sis için

Küçük bir kapta, Maya, şeker ve su ılık (sıcak değil) birleştirir. Dağıtılması ve karışım köpüklü olana bir kenara koyun karıştırın.

Hamur kanca ile donatılmış, Mikser kapta un, tuz ve toz süt ekleyin. Birleştirmek için karıştırın. Bitkisel yağ ve yumurta ekleyin ve karıştırın. Karıştırıcı bir ortama çevirmek ve Maya karışımı ekleyin. Kombine kadar karıştırın. Mikser hızı yüksek zam ve hamur kase (yaklaşık 3 dakika) yan uzak çeker kadar karıştırın.



Bol miktarda zeytinyağı ile bir kase ceket ve karışık hamur ekleyin. Mutfak havlusu ile kapak veya plastik wrap ve yükselmeye sıcak bir konuma yerleştirin.

Sonra yaklaşık bir saat (bağlı olarak ne kadar sıcak senin odan olduğunu) hamur ikiye katlandı ve doldurmak hazır olacak.

Hamur beklerken dolgu hazırlık yapabilirsiniz. Hellim soğuk akan suyun altında artış veya akawi peynir (salamura Paketli) kullanıyorsanız, bu tuzlu su çıkarmak için üç kez banyo değişen suya ıslatın. Peynir drenaj ve ve mozzarella rendenizi büyük delikler üzerinde bile olmamalı. Peynir doğranmış otlar ile birleştirmek ve karma olarak atmak.


Sizin rulo oluşturmaya hazır olduğunuzda 475 ° F fırında ve bol miktarda zeytinyağı ile fırçalama tarafından 12" kek tava hazırlayın.

İki küçük kase hazırlayın. Zeytinyağı, diğer çörek otu ve susam tohumu ile dolu küçük bir miktar ile dolu.

Hamur yumruk ve ellerini zeytin yağı ile yağ. Hamur elinize doldurmak için germe senin avucunun içinde bir ceviz büyüklüğünde top düzleştirin. Bunu imzalamaya pinching hamur ve etrafında kenarları toplamak ve bir çorba kaşığı peynir karışımı merkezine yerleştirin.



Dip peynir yumuşak tarafına hamur zeytinyağı dolu ve sonra yeri ve tohum karışımı bu yan kadar hazırlanan tavada tohum.




Kalan hamur rulo çemberler, Pan olarak düzenlenmesi ile yineleyin.

Biraz zeytinyağı rulo üzerinde Çiseleme ve yaklaşık 25-30 dakika kadar (190 ° F bir iç sıcaklık Merkezi hamur hits) altın, onlar kadar pişirin. Pan bir tel raf aktarmak ve biraz rulolar soğumaya bırakın.

Bir bıçak kenarını rulo gevşetmek için pan etrafında koşmak. Bir plaka üzerinde pan ters çevir, plaka ve pan birlikte flip ve pan kaldırın. İkinci bir plaka üzerinde rulo ters çevir ve rulo kadar tohum yan böylece tekrar çevir. Plaka masaya yerleştirin ve bir rulo ekmek aynı anda çekmek misafirler izin.

Tadını çıkarın!
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...