Kakule kurabiye kurabiye


Hızlı mesaj bugün dondurmalar geçit kırmak için. Geçen hafta, annem Humble kapıdan girdi ve beni denemek o ısrar yarısı yenmiş bir çerez itme. O Seattle Bastille Café günün erken saatlerinde, bu oldukça sıradan görünümlü çerez dahil olmak üzere bazı lezzetli Fransız davranır zevk olmuştu.

Sebebi ne olursa olsun, benim genel gıda--özellikle yarım ban yemiş sıralama--Çantalar dışında avlanır titizlikle uygulanan değildi ve aşağı çerez koparmıştın.

Bilim kurabiye (yakında yeni bir toplu işlem yapma!) yok iken, kabul etmek, oldukça iyi oldu. Sandy, tereyağlı, üreyen değer ve kakule ile bağcıklı.

Bu hafta sonu ben bu kurabiyeleri--yanı sıra test ve bazı yeni pasta tarifleri test öfkeyle klonlama bir gün geçirdim ama bu başka bir yazı için. Şimdi, genellikle ben pirinç/AP un combo benim kurabiye ama bu sefer düşündüm ben eşit parçaya kek kullanılan bir ilginç CIA tarifi temel uyum deneyin ve ekmek unu kullanın. Elde edilen çerez sadece lezzetli değil ama aynı zamanda kadar güzel pişiren.



Kakule kurabiye kurabiye
uyarlanmıştır Ekmek ve pasta: Sanat ve zanaat Mastering
5 düzine 2" çerez verir
227g ekmek unu
227g kek un
cömert tutam tuz
312 gr tereyağı, serin ama için beat * esnek
340 gr şeker
57g yumurta sarısı
1 1/2 çay kaşığı yere Kakuleden
1 çay kaşığı vanilya yapıştırın veya vanilya ekstresi

yumurta beyazı
kıvrık şeker


* Ne anlama geliyor?! Aslında serin ve senin karıştırıcı olarak firma olarak işleyebilir. Hala biraz soğuk sadece olan tereyağı kremler çok daha iyi.


(Varyasyon--Chai baharat: kakule chai baharat toz ile değiştirin. Narenciye: kakule iki yemek kaşığı portakal, limon veya limon kabuğu ile değiştirin. Vanilla Bean: kakule atlarsanız, ek bir 1 1/2 çay kaşığı vanilya fasulyesi yapıştırın ekleyin)


Orta boy bir kasede un ve tuzu birlikte elemek. Bir kenara koyun.

Tereyağı parçalar halinde kesilmiş ve çekmeli şeker ekleyin. Hafif ve kabarık kadar Orta hızda (yaklaşık 5 dakika) yendi. Daha sonra yumurta sarısı, Kakuleden ve Yapıştır/vanilya yendi.

Un ekleyin ve kısa bir süre kadar sadece kombine düşük hız karıştırın. Eğer hamur çok kaba görünüyor birkaç damla su (bir çay kaşığı) karışıma ekleyin.

İki ya da üç eşit bölümlerini içine hamur bölme ve 1 1/2" çapında günlükleri rulo. Yağlı kağıt ile sarın ve en az 20 dakika sakin ol.(İpucu: mükemmel yuvarlak kurabiye, periyodik olarak kaydırılan hamuru buzdolabından çıkarın ve tezgah üstü üzerinde rulo. Bunu önlemek/düz herhangi bir taraf hamur firmalara yukarı doğru olacaktır)


Hamur soğutulmuş, buzdolabından çıkarın ve hafifçe dövülmüş yumurta akı ile fırçalayın. Günlük şeker ceket ve mumlu kağıt ile yeniden sarmak ve buzdolabına pişirmeye hazır kadar döndürür. Sıkıca sarılmış bu çerezleri pişirme önce 5 güne kadar saklayabilirsiniz.


Ön pişirmeye hazır olduğunuzda sizin fırın 350 ° F. ısı Soğutulmuş günlük 1/4-1/3" kalın turlar halinde buzdolabı ve dilim çıkarın. Tanımlama bilgilerini yaymak için oda vererek parşömen ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin.

15-20 dakika, kenarları kızarana kadar tava pişirme ile yarım döner fırında.

(Veya çantanızda tüysüz olmadan) tadını çıkarın.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...