
Sakın panik, örümcek ısırığı kurtuldu!
Genellikle ben dün tamamı ile babası benim ölü sabit disk kapalı veri kurtarmaya çalışırken Humble geçti ancak haftada en az 5 gün burada bloglamanın alışkanlığı ben. Hayır sonra daha az 15 saatlik çalışma, biz de o--başarılı. Ben tüm verileri geri ve muhtemelen benim yaş için diskler bu mizaç harici sürücülerdeki güvenerek daha değerli fotoğraf yazmak gerekir.
Yani! Benim iyi bir servet tarafından güçlendirilmiş, ben geri bugün mutfak ve bir kez daha goodies dönüm. Bugünkü tedavi: limon Cheesecake ile bir Blackberry girdap. Blackberry ve kireç ile birlikte bayılıyorum. Tatlı, ekşi ve kremsi.
Mini cheesecakes (örümcek ısırığı ile yapmak için bir şey) yapmak kaşıntı ve kullanma benim 4" springforms koymaya karar verdim. Ancak, ben oldukça nadir pan boyutu olduğunu biliyorum beri 10" formunda bu cheesecake tarifi göndeririz. Mini cheesecake tava ortalıkta bir sürü varsa, o zaman senin tavalar arasında bölmek çekinmeyin (-se bile sen-ebilmek lüzum % 50 daha fazla birden fazla minis yapmak için kabuk). Bu tarifi yaklaşık sekiz 4" cheesecakes veya bir 10" cheesecake yapar.
Çok alçak gönüllü kireç kurabiye kabuk
1 1/2 fincan çok amaçlı un
1/2 su bardağı pudra şekeri
3 yemek kaşığı mısır nişastası
1/4 çay kaşığı tuz
9 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı soğuk, parçalar halinde kesilmiş
2 tatlı kaşığı limon lezzet
Bir mutfak robotu, nişasta, un, şeker, tuz ve tereyağı birleştirmek ve karışımı bir kaba yemek benzer kadar darbe. Kullanıyorsanız lezzet, nabız ve 10" springfrom tavaya dökün.
Kırıntıları bile bir katmana pan ve kabuk oluşturmak için iki yarı yolda alt tuşuna basın. Dondurucuya yerleştirin ve sonra fırın fırın alt üçte bir rafa ile 350 ° f.
Dondurucu ve fırında 15 dakika dışarı kabuk fırın sıcak tutarak çekin. Bir tel raf soğumasını bekleyin.

Çok alçak gönüllü Blackberry limon Cheesecake
32 ons krem peynir (oda sıcaklığında)
1 3/4 su bardağı toz şeker
1 1/2 çay kaşığı vanilya
Tüm amaçlı un 1 çorba kaşığı
1/2 su bardağı sour cream (oda sıcaklığında)
4 büyük yumurta (oda sıcaklığında)
2 yemek kaşığı limon suyu
2 tatlı kaşığı limon lezzet
2 su bardağı böğürtlen
Basit Şurup
Splash limon suyu
kaynar su
Onceden senin fırın 350 ° f ayarlayın fırın alt üçte bir raf ile.
Böğürtlen sosu yaparak başlayın: gıda işlemcide böğürtlen biraz kalın bir bulamaç yapmak için yeterince basit şurubu ve limon suyu bir sıçrama ile birleştirin. Karışımı süzün ve suyu (Bu isteğe bağlıdır, bazen meyve kullanmak) toplamak ve bir kenara atarak kalan katı.
Cheesecake yapmak için krem peynir Orta hızda yaklaşık 4 dakika içinde çekmeli raket eki ile pürüzsüz kadar dövdü. Yavaş yavaş şekeri krem peynirli kase kenarları aşağı kazıma içine dökün. Vanilya, limon kabuğu ve ekşi krema ekleyin. Elemek un karışımı içine. Düşük ve tek tek her bir kadar karıştırma, sadece değil beat karışımı özen kurulmuştur yumurta eklemek için karıştırıcı 's hızını düşürür.
Kabuk ile tava içine karışımı dökün. Blackberry karışımı bir plastik bir sandviç torbası dökün ve yeterince boru 1/4"- 1/2" şerit sos için köşe kesme. Boru paralel çizgiler üst kısmında peynirli kek karışımı. Bir şiş veya kürdan kullanarak, Ebru efekti oluşturmak için bir zig zag üzerindeki çizgilere dik meyilli boyunca sürükleyin. Ayrıca sadece daha soyut bir tasarım için kürdan girdap.
İki büyük levha alüminyum folyo üzerine cheesecake ayarlayın ve onları yapım o pan taraf yumuşak su sıkı. Kek tava kavurma derin içine ayarlamak ve fırında yerleştirin. Dikkatle kavurma tavası kaynar su dökün. Su bir inç hakkında işleri iyi ama senin folyo en düşük kenar dökme. (Not: mini cheesecakes yapıyorsanız, su banyosu atlayabilirsiniz. Sadece senin fırın--aşağıda cheesecakes--en düşük bir parçası bir rafa yerleştirin ve kaynar su üstüne bir tava seti. Bu senin fırın yüksek nem tutmak ve nazik ısı tutmak.)
Yaklaşık 60-70 kadar cake ayarlanır ancak merkezi hala biraz titrek dakika pişirin. Isı kapatın ve yaklaşık 20 dakika boyunca açık kapı ile fırında soğumasını bekleyin. Dikkatle kavurma tavası fırından çıkarın ve bir tel üzerine cheesecake soğutmak için raf ayarla (mermer bir cheesecake tepesi pasta üzerinde yüzey gerilimi zayıflattı ve onlar-ebilmek var olmak eğilimli olarak ele alırken özellikle yumuşak olması gerekir çatlama için). Pasta için en az 4 saat oda sıcaklığında soğuk olduğunda, ideal bir gecede.
Tadını çıkarın!

Keşke paris'teydim.
Seyir için bir antik sabit disk yedekleme depolama kutusu değil kazma. Bonus: etek giyen iken kötü bir fikir bu garajda kutular aracılığıyla karıştırmak öğrendim.
Bak, biraz gizemli böcek bit bir süre orada çevresinde kazıyordu çıplak bacaklarımı. Hangi iğrenç skittering yaratıklar ben gördüm bugün olabilir düşünmemeye çalışıyorum. Neyse ki, hiçbir şey tehlikeli (e.g. zehirli) Seattle garajlar gözlemliyor. Yine de, bu Ayağım sanki bir katil arı sürüsü tarafından saldırıya uğradı gelen tepki durdurmuyor.
Paris, Evet, bu iyi olurdu.

Biliyor musun, pasta inanılmaz tedavi edicidir. Bu bilimsel bir gerçektir.
Eğer Paris'te değilim tabii. Kahve yudumlarken ve benim vücut ağırlığı yüklü tereyağı pasta yeme Parisli bir fırın dışında oturma değil.
Seattle'da ile gerçekten sinirli örümcekler... ben. Yani, kendim ile sonraki en iyi şey rahatlatıcı: Bu tart büyük dilim.

Ve çok güzel. Bu muhtemelen şimdiye kadar yaşadığınız en iyi limon tart biridir.
Yardım tezahürat beni gerçekten. Biraz işi var ama bacağım için...
'Paris'olabilir ' limon ekşi
(AKA sen-ebil var olmak Paris'te değil Getting örümcek ısırıkları limon ekşi)
tatlı limon tatlılar
10 hizmet vermektedir
1/2 fincan tuzsuz tereyağı
2 yemek kaşığı ince rendelenmiş limon kabuğu
1 3/4 su bardağı çok amaçlı un
1 1/4 su bardağı toz şeker
2 tutam tuz
6 büyük yumurta
1 su bardağı taze limon suyu
1/2 su bardağı krema
Pudra şekeri toz alma için
Onceden senin fırın 350 ° f ve fırın alt üçte bir rafa yerleştirin.
Küçük sos tava tereyağı orta kısık ateşte eritin. Bir kaşığı limon lezzet ilave edin ve 5 dakika boyunca bekletin. Un, 1/4 fincan şeker ve bir tutam tuz bir kase ya da gıda işlemci birleştirir. İyi harmanlanmış kadar bir çatal ile karıştırma kase ince bir dere içine tereyağı dökün ve araya sıkışmak zaman geçerlidir. Bir gıda işlemci kullanıyorsanız, malzemeyi karıştırın ve sonra besleme tüpün içine tereyağı dökün ve yaklaşık bir dakika için karışım.
Karışımı bir 11" tart tava ile çıkarılabilir alt içine boşaltın ve yan ve alt satıra eşit uçlarınızla basın.
Kabuk 20 dakika veya hafif kızarana kadar pişirin. Kabuk dolgu yaparken bir tel raf soğutmak izin verir.
Kalan bir fincan şeker kalan bir çorba kaşığı limon lezzet olarak gıda işlemci ile yaklaşık 2-3 lezzet ince öğütülmüş dakika kadar için süreç.
Bir kabın içine şeker dökün ve pürüzsüz kadar yumurta, limon suyu ve tuz ve çırpma teli bir tutam ekleyin.
Krema için yumuşak zirveleri 1/2 fincan yendi ve sonra sadece harmanlanmış kadar şeker/yumurta karışımı krema çırpma. Bu karışım hala sıcak kabuk ve dolgu sadece ortasında ayarlanana kadar 20-30 dakika fırında içine dökün.
Tart tamamen soğuması izin verir.
Sadece hizmet önce cömertçe toz pudra şekeri ile takozlar içine kesti ve keyfini çıkarın.
Geri benim terapi tart yemek ve zaman zaman çok kaşıntılı bacağımı çizilmemesi için.
Başka bir dilim için zaman...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder