Akşamdan senin çocuğun Paskalya çikolata yeme? Ben olduğumu püskürdü Cadbury yumurta! Merak etme, 'Çivi çiviyi söker' gerçekte için biraz şeker aldım sana.
Fındık Paris Brest
Hayır, anne. Ne tür bir blog bu sanıyorsun? Brest, Fransa şehir.
Bisiklete binme olay--en eski bir şey bu tür olaylar hala düzenli olarak çalıştırılan--Paris Brest ve sonra tekrar. Paris-Brest da geç 1800 olayı anmak için oluşturulan bir pasta ve bir bisiklet lastiği benzemeye dedi.

Ya da belki gidiş dönüş şehirler arasında ne olursa olsun. Bana göre sadece mutluluk gösterir. Ne zaman böyle bir ışık ve kremalı pasta pralin ile bağcıklı tüketmek ne sonuçlar var.
Yani İyi.
Geleneksel olarak, pasta badem ile yapılır, ama bugün fındık kullanacağız.
Fikir ve pralin dışında başka kullanılan kabullenmesem Enfes kremalı tatlılartarifi ile esinlenilmiştir. Kremalı tatlılar süt pate à choux kullanır, öylesine ı went geleneksel un, su, tereyağı, yumurta choux bir tarif çok şans ile hiç ettik. Ayrıca benim ol'güvenilir Pasta krema tarifi kullandım.
Hızlı bir uyarı: Bu tatlı yapım bir maraton biraz, yani bunu denemeden önce aklınızda tutun. İse çok zor her bileşen parçaları bir değildir, çok fazlalar bazı dayanıklılık gerektirebilir.
Sağlar pralin ile başlar.
Fındık pralin
Nefis kremalı tatlılar uyarlanmıştır
1 su bardağı fındık içi
1 1/2 bardak toz şeker
1/2 bardak su
1 çorba kaşığı mısır şurubu (sıvı glikoz)
1 tutam tuz
350 ° F. fırın ön ısıtma ile başlayın Düzenlemek bir pişirme üzerinde fındık levha ve tost için yaklaşık 10-15 dakika kadar güzel kokulu ve üzerinde bir ışık altın allık alıyorlar.
Ne zaman bitmiş senin tohum kat daha fazla Kaldır (Ben havalı somun arasında benim avuç içi ovmak olabilir) bu adımı üzerinde çok fazla yaygara yok. Fındık bazı tohum önlüğü, dünyanın sonu değil.
Geniş sığ ısı geçirmez kase küçük bir nonstick sprey ile sprey ve fındık içine yerleştirin. Artık şeker yapmaya başlamak hazırsınız
Orta ateşte, küçük ağır kaynatıp sos tava içine geri kalan tüm malzemeyi birleştirin. Şeker eriyene kadar karıştırın ve sonra el değmemiş kaynatın izin. Bazen ıslak pasta fırçası ile pan tarafında aşağı yıkayın olabilir.
Şimdi senin şeker bakıyorum. Evet, bu konuda kabaca 10-15 dakika (ateşi açarak acele etme) bakıyorum. Su uzağa karamelize başlayacak ve ardından şeker şurubu konsantre kaynatın olacak. Bu son adım izlemek gerekir bu yüzden hızlı bir şekilde gerçekleşir. Süre arasında mükemmel bir pralin ve yanmış şeker berbat değil uzun, bu yüzden uzak dur soba ayartmıştı olmayın. Şeker renk almaya başladığında, potun tek tip renk tutmak için nazik bir girdap verin. Şekeri orta kehribar rengi çekme dönüştüğünde ısı kapatın ve hemen kase fındık üzerine dökün.
Serin bir kez parçalar halinde kesin. Bu parçaları sağlam ZIP top torbaya koyun ve parçala bir oklava ile daha küçük bit içine onları. Sonra BITS toz gıda işlemci içine grind.
Toz (oda sıcaklığında tutmaz) derin dondurucu bir hava sıkı konteyner saklayın. Bu tarif pralin gerekmez ama bunu kullanır (dan topping dondurma tatlı bir crunch için ev yapımı çikolata ekleyerek) bol vardır bulabilirsiniz.
Korkutmasın Fransız adıyla choux yapma (yapıyordum choux önce bir araba kullanayım) aslında oldukça basit. Bu tabanı ile krem puffs, eklerleri ve diğer goodies istediğiniz sayıda oluşturabilirsiniz.
Pate à Choux
1 su bardağı su
1/2 su bardağı tereyağı (parçalara kesilmiş)
1 su bardağı un
1 su bardağı Yumurta (yaklaşık 4 büyük yumurta)
Yağ ve su bir orta-yüksek ateşte kaynatın. Orta ısı azaltmak ve tek seferde unu ekleyin. Karışımı bir tahta kaşık ile karistirin. Bu yapışkan pislik başlayacak ama parlak bir kase kenarlarına uzak çeker hamur yığını içine dönecek.
Hamur bir kaseye aktarın ve el Tokmaklar kullanarak beat (Ayrıca bir stand mixer raket eki ile kullanın) Orta hızda hamur biraz soğuması için bir dakika için. Daha sonra birleştirmek için yüksek hızda yenerek Yumurtaları teker teker teker ekleyin. Hamur için yapışkan çıktığında, ıslak ve kaygan, sonraki yumurta ekleyebilirsiniz. (Choux yükselişi-ecek değil var olmak iyi, ancak bazı millet bu tamamen el ile yapmayı tercih ederim.)
Bütün yumurtaları ekledikten sonra hamur hamur işi çanta için ekleyebilirsiniz. Eğer o kadar büyük bir ipucu var, devam edin ve bir Ziploc çanta ile kesilmiş bir köşe kullanmak Bunlar, boru Seral 809 kullanıyorum (bir açık isteyeceksiniz neredeyse bir inç çapında).
Parşömen ile 425 ° F ve hat iki sac tava senin fırın ön ısı. 8-10 yaprak üzerine daireler boru isteyeceksiniz (kenarını 3" izleyebilirsiniz bir şablon olarak kağıt üzerinde cam), mermi epey bir pişirme sırasında genişleyecek hatırlayarak.
Fırında ısıtılmış bir kez bir tava içine koyun ve 350 ° F-ısı azaltmak ve 30-35 dakika pişirin sağlar.
Bir kez bitmiş ve hemen soğutmak için bir tel raf transfer fırından çıkarın.
Soğuyunca, Yüzüklerin ikiye (içinde nemli herhangi bir çiğ böreği varsa çıkarın) ile fındık pralin krem doldurmak hazırız
Fındık pralin krem
Pasta krema uyarlanmıştır kabartma ve pasta: Sanat ve zanaat Mastering
320 mL süt
75 gram toz şeker
28 gram tuzsuz tereyağı
28 gram Mısır nişastası
yumurta (kabaca 2 büyük yumurta) 113 gram
5 mL saf Vanilya ekstresi
2 su bardağı (480mL) krema
yaklaşık 1 su bardağı fındık pralin tozu (az ya da zevkinize)
240 mL süt ve şeker 33 gram ağır kaynatıp sos tava içine birleştirebilirsiniz. Tereyağı ekleyin ve şeker dağıtılması karıştırarak orta ateşte bir taşım kaynadıktan.
Bu arada, bir kapta kalan süt ve şekerli Mısır nişastası fırçalamak. Yumurta ve vanilya ve düz kadar karıştırın.
Süt kaynamaya gelince hemen ateşten alın ve çırpma teli ile karıştırma sırasında üçüncüye sıcak süt yumurta ve Mısır nişastası bir kase içine dökün. Geri kalan sıcak süt ile pan ve sürekli çırpma teli ile karıştırarak orta ateşte ayarlamak için bu karışımı.
Cook karışımı bir raddeye gelene kalınlaşmış ve çırpma teli karışımı bir iz bırakır.
Paslanmaz çelik kase seti bir buz banyosu içine içine karışımı dökmek ve ara sıra karıştırarak, soğumasını bekleyin.
Karışım serin, krema için yumuşak zirveleri yendi ve sonra yavaşça krem şanti üçte biri ile birlikte pralin toz krem pasta içine karıştırmak. Hiçbir çizgiler kalıncaya kadar kalan kremayı katlayın.
Karışımı senin pasta boru ve ikinci yarısında üstüne yerleştirin.
Bir toz pudra şekeri ve pralin tozu bir tutam ile hizmet vermektedir.
Süre çekim oldu Bay Humble yarısını yedi. Arka planda vardı hamur işleri eksikliği telafi etmek için ateş yeniden düzenlemek zorunda tuttu. Bunları tekrar yapmak istiyor... ugh. Belki doğum günü için.
Belki de.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder