MALZEMELER
- 3 yemek kasik aycicek yag
- 400 gram irmik
- 5 yemek kasik mor hashas
serbeti icin malzeme
- 2 su bardak toz seker
- 2,5 su bardak su
hazirlanisi
- Sebetinizi kaynatin hazir olsun .
- Teflon bir tavada ilk önce 3 yemek kasik aycicek yagda irmigi ve hashasi kavurun.
- Orta hateste bir tahta kasikla karistirarak.
- Pembelesince tencereyi isinin üzerinden cekin kenara.
- Yavas yavas karistirarak serbeti kepce ile üzerine dökün..
- Tekrar altini kapatmin oldugunuz ocagin üzerine birakin tencereyi tencerenin kapagi kapali sekilde demlensin .
- Yaklasik yarim saat dinlendikten sonra bir karistirip servis yapin.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder