Hindistan Cevizli Kurabiye





malzemeler
  • 250 gr margarin( oda sıcaklığında yumuşak olacak)
  • 2 yumurta(sarısı içine,beyazı dışına)
  • 1 çay bardak sıvı yağ
  • 2 çay bardak pudra şekeri
  • 4 yemek kaşığı hindistan cevizi ( hamuru için)
  • 4 yemek kaşığı hindistan cevizi (üstü için )
  • 1 paket kabartma tozu.
  • 1 su bardak bugday  nisastasi
  • Aldığı kadar un
hazirlanisi

  • Hamuru için olan malzemelerimiz güzelce karıştırılır hamur yugrulur
  • Cevizden biraz daha kücük yuvarlayin kurabiyeleri .
  •  Önce yumurta akına sonra bolca hindistan cevizine bulanır.
  • Önceden isitilmis firinda 175 derecede pişirilir.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...