Ayrıca geleneksel pasta kabuk ile Oynaşman ve flakiness doğru miktarda alma hakkında endişe istemediğimi biliyordu. Graham kraker ile baz gittim hem krem pies için daha doyurucu bir kabuk tercih ederim.
Pasta muz parçası için sadece 2 firma, olgunlaşmış ama biraz tereyağı ve kahverengi şeker değil olgunlaşmış muz karamelize. Isı, muz-karamel karışımı değil bir ısı çok yüksek veya çok uzun pişirin. Hangi-ebilmek var olmak çok yüksek ısı ile çalışmak ve duygusal almak için muz istemiyorum Eğer ayırmak için tereyağı istiyorum. Onları kahverengi şeker karamel için yeterince sote onlara kat ve biraz yumuşatmak ama hala daha sert daha duygusal. Onlar yeterince uzun onları hafif karamelize ama aşırı yumuşak değil almak için pişirmek uzun sürer bu yüzden muz kalın dilimlenmiş.
Bu pasta çok bileşene sahiptir, ancak her yapmak ve güzel bir araya geldiği gerçekten kolay bir bileşendir. Umduğum gibi tatlar birlikte çalıştı. Krem - ah, krem - çörek getirdim kremsi bileşeni, tost Hindistan cevizi Pie creaminess için nice doku aksine oldu ve tuzlu karamel pasta geri kalanı tatlılık dengeli pasta, karamelize muz sağlanan lezzetli lezzet, pasta için iyi bir temel olarak hizmet graham kraker kabuk.
Geri biraz mısır nişastası Pasta krema yaptığınızda veya pasta doldurduktan sonra ilk soğutmak kesip bir krema Dolum, çok sert istemiyorsanız daha yakın hizmet önce oda sıcaklığına getirmek. Bu şey en iyi yapılmış ve hizmet aynı gün için en uygun lezzet ve doku.
Ben kendi tarifi ve lezzet bileşimleri çok sık icat değil ama bu konuda gerçekten mutluyum. Mutlu Pi günü.
1 1/2 su bardağı graham kraker kırıntısı
1/4 su bardağı şeker
1/2 fincan tereyağı, eritilmiş
Karamelize muz
2 büyük muz, kalın turlar halinde dilimlenmiş
2 yemek kaşığı tereyağı
1/4 su bardağı kahverengi şeker
1/2 tarifi pasta kremi
Tost Hindistan cevizi ve karamel sosu garnitür için
- Kabuk: fırçalamak graham kraker kırıntısı ve birlikte şeker. Eritilmiş tereyağı karıştırın. Karışımı sıkıca altında ve 9" pasta Pan tarafında karşılamak için tuşuna basın. 8-10 dakika 350 derece fırında ve tamamen soğumaya bırakın.
- Karamelize muz: büyük bir tencerede orta ateşte tereyağı eritin. Kahverengi şeker ve eritilmiş tereyağı ile kombine kadar çırpma. Yer muz karışımı ve aşçı yavaşça dikkatle karamel ile kaplanmış ama değil duygusal kadar dönüm, kısık ateşte dilimlenmiş. Kaldır ısı ve graham kraker kabuk üzerinde düzenleyebilirsiniz. Muz üzerinde herhangi bir aşırı sosu dökün. Soğumaya bırakın.
- Yarım pasta krema tarifi. Oda sıcaklığında soğumaya bırakın ama soğuk değil. Top yumuşatma soğutmalı muz katmanı üzerinden yayıldı. Cömertçe tost Hindistan cevizi ile üst serpin ve karamel sos ile üzerine gezdirilir. Kesme ve hizmet önce sakin ol.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder