Gianduja DOLGULU ÇİKOLATA

. Gianduja ve kızartma fındık dolu Çikolata 15 çikolatalar, yapar Malzemeler :  - 200 gr gianduja  - 15 kavrulmuş fındık aşkın Gianduja eritin Sıcak su banyosu ...

Çikolata pasta fırça yardımıyla (silikon burada) kalıpların içine bunun ince bir tabaka uygulayın temperli zaman.Çikolata kristalize Sonra temperli çikolata ikinci bir tabaka uygulayın (5 dakika buzdolabında yerleştirebilirsiniz) olsun. Tekrar kristalize izin verin.
 Gianduja biraz dökün, sonra ortasında bir fındık yerleştirin. 2 veya 3 dakika dondurucuda kristalize edelim ... 

Sonra (çikolata ile mühür izin oda) neredeyse top daha Gianduja ile doldurun. Gianduja kristalize etmek dondurucuda tekrar 2 veya 3 dakika yerleştirin. (10 dakika yeterli olur) bir spatula ile üst düzeye tavlanmış çikolata uygulayın ve tamamen kristalleşmeye izin verir.

Daha sonra kalıplardan çıkarın çikolatalar. Onları en az 1 gün dinlenme ve daha sonra tadını çıkaralım.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...