Ama, sadece iş ama benim hayat-pişirme yönleri ile her zamankinden daha meşgul son zamanlarda (Evet, bu yönleri yok) yani ben "bake için zaman bulmak zorunda gibi" Ben duygu başlayınca eğlenceli dışarı alır ve tehlikeli bir angarya haline içine hovers. Benim pişirme fiendishness rağmen bir işin aşk bir şey açmak istemedim hiç olarak iş yaptım en büyük nedeni olduğunu. Ne zaman sadece canım ben pişirin. Çoğunlukla.
Öyle hissetmiyorum, bu yüzden benim blog uzun süre sessiz gider. Genellikle mesaj koymak için bir birikim var ve 2-3 günde gönderme ile kaçabileceğini beri fark olabilir değil bazen daha sık. Bu yüzden her zaman pişiriyorum ama aslında ben sadece yetişmeye gibi görünüyor.
Her neyse, hafta sonundan sonra ablama ziyaret ve saatlerce yollarda olmak, normal çalışır etrafında olduğum zaman sonları errands üzerinde arkasında olmak, benim taşan çamaşır sepeti ve kendi başına hafta içi doğurmak kağıt yığılmayı bakarak (Cidden, nasıl oldu?), itiraf pişirme gibi hissetmedim. Sadece bunu istemedim. Çok yorgundu, ne var, yakıldı.
Ancak, otomatik olarak bile otomatik pilot üzerinde olduğunda yapılması gerekeni bilir kas bellek gibi kendimi mutfakta buldum. Yemin ederim sadece toplama ama bir şekilde bu sayfası keki tarifi denemek için ilham spark buldum sanmıştım. Ne olduğunu anlamadan, birlikte ve benim fırında ısıtılmış zaman tereyağı ve ayran kaynamaya orta benim ağır tencere getiren bir 9 x 13 pan alüminyum folyo ile astar, fırına kek haşhaş. Bu pişirme gibi havamda değilim olsa bile, bu tarifi ne kadar kolay olduğunu göstermek için gider.
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı tereyağı
1 çorba kaşığı espresso tozu 1 su bardağı suda
1/3 bardak şekersiz kakao tozu
2 yumurta
1/2 su bardağı ayran
Çikolata kumlama
1/4 su bardağı tereyağı
4 yemek kaşığı ayran
3 yemek kaşığı şekersiz kakao tozu
2 1/2 bardak toz şeker
Kaplumbağa tepesi
1/2 fincan doğranmış pecans, tost
1 fincan semisweet çikolata parçaları
1 su bardağı tuzlu karamel sos için yoğun sis,
- 350 derece önceden ısıtmak fırın. 9 x 13 tava folyo ile line ve hafifçe sprey yapışmaz pişirme spreyi ile.
- Büyük bir karıştırma kasesine birleştirin un, kabartma tozu, kabartma tozu, tuz ve toz şeker.
- Bir tencerede 1 su bardağı tereyağı, 1/3 su bardağı kakao tozu ve 1 fincan espresso birleştirir. Sürekli karıştırarak bir raddeye getirmek.
- Hazır kuru malzemeyi dökün. Üzerinde kombine kadar Orta hızda karıştırın. Yumurta ve 1/2 su bardağı ayran ekleyin. Üzerinde kombine kadar Orta hızda karıştırın.
- Hazırlanan fırın tava içine dökün. Fırında 25-30 dakika orta eklenen bir kürdan temiz çıkana kadar ya da nemli birkaç kırıntısı ile.
- Buzlanma: orta boy bir tencerede 1/4 su bardağı tereyağı, 4 yemek kaşığı Ayran ve 3 yemek kaşığı şekersiz kakao tozu birleştirir. Kaynamaya orta ateşte sürekli karıştırarak getirin.
- Kaldır ısı ve toz şeker, 1/2 fincan bir zaman içinde yavaş yavaş karıştırmaya tel çırpma teli kullanabilirsiniz. Sıcak buzlanma sıcak kek dökün. Hemen tost pecans ve çikolata parçaları ile serpin. Tuzlu karamel ile Çiseleme.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder