Kırmızı kadife sayfası keki

Ne kadar levha kek sadeliği ve red velvet kek tadı seviyorum göz önüne alındığında, bir kırmızı kadife sayfası keki şimdiye kadar yapılmış değil neredeyse şaşırtıcıdır. Ama o kadar bu tarifi ile tat ve Tell konuşabildim.

Reklam sayfası kek ile ilgili gerçeği, bu karıştırmak çok kolaydır. Kırmızı gıda jel amazon dan benim her zamanki Schilling kırmızı gıda renk yerine kullanılan ve güzel koyu kırmızı jel var, hatta daha az 2 yemek kaşığı tarifi kullanarak için çağırır. Ha. Ben asla Schilling için oraya.

Oreo kurabiye parçaları krem peynir frosting içine eklemek için orijinal tarifi aradım ama bu eklentiyi atlayın ve saf krem peynir frosting tutmak karar verdi. Var kere ne zaman oreo kurabiye parçaları sağladık biliyorum bir doku kontrast gibi. Ama bu o anlardan biri değildi. Levha kek için benim metaryel, er, müdahale etmek hiçbir şey pasta yemek istiyorum. Bu bir fırın benim içgüdüleri ile gitti sevindim buzlanma yumuşak creaminess ile bu pasta düzgünlüğü ekledi.
 
 

Tarifi daha çikolata tadı için kakao tozu artırmak için değişiklik. Sadece 1 çorba kaşığı kakao kullanarak çikolata yeterince yumruk olmaz ve sadece kırmızı renkli pasta ile geçmediğim korkuyordum. Ben tarafından 2 yemek kaşığı kakao tozu arttı ve un 2 kuru malzemeyi miktarını korumak için yemek kaşığı tarafından azalmıştır. Kakao tozu kuru pasta almak olmaz sağlamak için ayran üzerinde biraz daha cömert gittim bir "Dışında hiçbir şey beni ekle nem berbat edeceğim" madde olma eğilimindedir. Nasıl Kuru Pastalar küçümsemek, biliyorum.
 
 
 
Bir şey basit ve kolay yapmak için gerekiyorsa bir kalabalık için iyi bir pasta bu. Kırmızı kadife sayfası keki soluk krem peynir buzlanma ile süslüdür kesme ile sadece acı verici bir şey kırmızı kırıntıları her yere almak ve özensiz bak bıçak kesim yapmak olduğunu. Im'biraz sıkıntılı tarafı (ha, benim arkadaş sadece gülüyor onların sandalye dışarı düştü) ve gibi şeyler ile her kesim bıçak, ekmek kırıntısı ve buzlanma alıntı bu yüzden terbiyeli prezentabl bakmak için kapalı bıçak ve öylesine ı-ebil yapmak düzgün bir kesik ıslak kağıt havlu ile silmiş. Eğer kek geri kalanı kesip gibi kırmızı kek kırıntıları üzerinden önceki bıçak kesim sadece kendilerini terk ile yayılacak. Yarım yamalak. Bıçak temiz kesim yapmak silerek tutmak için çok fazla kağıt havlu aldı ama bu fazladan çaba yüzden kesilmiş pasta dilimleri daha iyi görünüyordu.
 
 
 
1 su bardağı tereyağı
1 cömert bardak ayran
1 7/8 su bardağı un
3 çorba kaşığı şekersiz kakao
2 su bardağı şeker
2 yumurta, hafif çırpılmış
½ su bardağı ekşi krema
2 yemek kaşığı kırmızı gıda boyası
1 çay kaşığı vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz


Buzlanma
8 ons krem peynir
4 ons tereyağı
2½ bardak toz şeker
  1. 375ºF fırın. 9 x 13-inç pişirme pan folyo ile hat ve hafifçe sprey yapışmaz pişirme spreyi ile...
  2. Bir tencerede tereyağı ve ayran birleştirmek ve bir raddeye getirmek. Bu arada, büyük bir kapta unu ve kakao birleştirin. Şeker ilave edin. Yumurta, krema, kırmızı gıda boyası, vanilya, kabartma tozu ve tuz ekleyin. Karışımı birleştirmek için.
  3. Kaynayan yağ/ayran karışımı içine un karışımı, biraz sürekli karıştırarak bir kerede dökün. Hamuru çok ince olacaktır. Hazırlanan tava içine dökün hamuru.
  4. Kek fırında 25-28 dakika veya bir test merkezinde eklenen çıkana kadar temiz.
  5. Kumlama yapmak birlikte krem peynir ve tereyağı kabarık kadar beat. Pudra şekeri biraz tek ekleyin. 2-3 dakika yendi. Frost pasta. Hizmet için dilimler halinde kesip.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...