Nerede pişirme gibi hissetmedim ve ben genellikle bir bekleme listesi 2 haftalık teknik kimse fark etmeden – iki hafta pişirme olmadan gidebilir miyim koymak için mesaj beri söyleyemem dedim benim son posta topuklar üzerinde kez o 2 hafta, fark edilmeyecek bir neden genellikle pişirme eyer geri bir kez daha iyiyim.
Burada olduğu gibi. Mutfağımda etrafında puttering başlamıştım arkadaş orijinal planları ne zaman gelemedi geçen hafta sonu açık bir öğleden sonra vardı; pişirme konuşmak "Yaptığım şeyler için". Ayrıca 2 çerez hamurları ve pasta (gelecek mesajlar – tekrar backlogged), bu Snickerdoodle Apple ekmek yaptı. Bu "Neden ben hiç şeker kadar vereceğiz" kategorisine gider. Olarak da bilinen "Neden kilo 10 son yakın zamanda kaybetmeyeceğim. Ya da hiç."
Bu benim kurşun söylemeliyim ki, bu feckin' lezzetli. Hızlı ekmekler, olan bu işte yaptığınızda, genellikle benim muz ekmekyapmak. Bu sefer elma ekmek topraklarına dışına çıktı. Sadece ile en hızlı ekmekler gibi bu cakey-but-more-dense-than-cake bir dokusu vardır. Sade kek ama kesinlikle daha fazla ağırlık şifon kek daha yoğun değil. Lezzet harika, ekmek, normalde beri benim kek veya hızlı ekmekler "şeyler" genellikle hoşlanmam ama verilen yumuşaklık ve nemlilik elma lezzet söz değil, iyi bir ek olduğunu umurumda değil bir şey elma parçaları tarafından vurgulandı. Ayrıca, hiçbir şey yapma tarçınlı şeker ile tepesinde. Sadece mutlak bir iyiliktir.
Kesinlikle baş aşağı dışarı tava veya daha fazla tarçınlı şeker kaybetme riski almak için bu çevirmek istemiyorum gibi tepesi kekii olmadan dışarı tava almak kolaylaştırmak için bir ipucu olmalı. Bunun yerine dışarı tava pişmiş ekmek kaldırabilirsin pan uzunluğunu daha dar ama yeterince geniş parşömen kağıt bir parça kopar. Meyilli dökün önce pan yağlanmış ve parşömen uçları aşağı kat ortasında striptiz flop senin meyilli içine değil bu yüzden bir yer. Meyilli dökün ve pürüzsüz, tarçınlı şeker tepesi üzerine serpin ve fırında. Hızlı ekmeğini pişmiş sonra serin bir spatula etrafındaki gevşetin sonra hafifçe yukarı kaldırın bir tel raf ayarlayın ve soğumaya bırakın tamamen için parşömen şeridi ile çalıştırmak birkaç dakika için izin.
Bir dilim ılık ve there-goes-the-diet-and-I-don't-care bölgede olduğunu vardı. Lezzetli, size. Ne zaman hızlı ekmek içi biraz yapışkan görünebilir ama bu kadar duygusal değildi, bu yüzden hala sıcak gelen resimleri, gibi nemli. Evet, hala sadece kadar lezzetli ve ertesi gün ikinci bir parça vardı. Muhtemelen anlamına geliyordu kalan verdim çok iyi oldu ya da ben bütün ekmek yedim. Olarak, ailem de sevdim ve şeker Tepesi üzerinde bile demur bilmiyordum. Başarı.
1½ çay kaşığı kabartma tozu 1½ bardak un ½ su bardağı tereyağı, oda sıcaklığında 1 su bardağı hafif kahverengi şeker ¼ bardak toz şeker ½ çorba kaşığı tarçın 2 yumurta 1 çorba kaşığı vanilya ½ su bardağı süt İnce doğranmış 1 granny Smith elma
2 yemek kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tarçın
- 350 ° fırın
- Bir 9 x 5 somun sprey pişirme ile sprey. Dipleri hattı ve bir Şerit (kolay temizleme için) parşömen kağıt ve sprey ile biter tekrar yukarı. Bir kenara koyun.
- Fırçalamak birlikte tuz, kabartma tozu ve un. Bir kenara koyun.
- Kase stand Mikser beat tereyağı, şeker ve tarçın 2 dakika Orta hızda üzerinde gerektiği kadar taraf kazıma. Yumurta ve vanilya ekleyin ve pürüzsüz, yine iki tarafın gerektiği gibi kazıma kadar karıştırma devam.
- Düşük ve un karışımı ve süt un ile başlayıp alternatif eklemeler eklemek için karıştırıcı kapatın. Sadece kombine kadar karıştırın.
- Sonunda elma ekleyin ve karıştırın kadar sadece kombine ve hazırlanan tava içine dökün hamuru.
- Mix birlikte şeker ve tarçın tepesi için ve hamuru üzerine serpin.
- 50-55 ekmek ayarlanır ve merkeze eklenen kürdan temiz gelir kadar dakika pişirin.
- 10 dakika boyunca tavada serin ve tamamen soğuması için bir tel raf için transfer kaldırmak izin verin.
- Kulluk sıcak veya oda sıcaklığında.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder