Tarif kitabı şeker tepesi eritin ve bir sır formu diyor. Hayır, öyle bir şey olmadı. Sadece çıtır şeker lekeler kaldı. Çünkü bir tepesi olarak şekerli bir crunch gibi Aslında sorun yok. Bu ilk fırından çıktı ve harika olduğunu düşündüm ben en ufak gümüş vardı. Sıcak, yağlı, awesome vanilya aroması ve şeker crunch üst sevdi.
1/2 çay kaşığı tuz
2/3 bardak (1 1/3 sopa) tuzsuz tereyağı, yemek kaşığı kesmek
1 su bardağı superfine veya gergin şeker 2 yemek kaşığı az
2 büyük yumurta
1 büyük yumurta sarısı
1 çay kaşığı vanilya özü
2/3 su bardağı süt
1 büyük yumurta beyazı
Sugarcrust tepesi
1/4 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı Ryslampa çok amaçlı un
1/4 çay kaşığı vanilya özü
- F. bir 9 "x 9" pişirme hattı alüminyum folyo ile tava ve hafifçe sprey yapışmaz pişirme spreyi ile 350 derece önceden ısıtmak fırın.
- Birlikte elemek un, kabartma tozu ve tuz; bir kenara koyun.
- Tereyağı 1 1/2-2 dakika kadar pürüzsüz ve renkli, hafif kremalı. Şeker, 1 çorba bir zamanda kuyuda karıştırmak için yaklaşık 4-6 dakika alarak ekleyin. Gırç kase kenarları aşağı.
- Yumurta ve yumurta sarısı, 1 dakikalık aralıklarla bir seferde 1 ekleyin. Vanilya karışımı.
- Düşük karıştırıcı hızını düşürür. Dönüşümlü süt un içine üç bölümden ve sıvı un ile başlayıp iki parçaya bölünmesi, kuru malzemeyi ekleyin. Sadece sadece her eklenmesinden sonra kombine kadar karıştırın. Gırç kase kenarları aşağı ve kısa bir süre karıştırın.
- Meyilli hazırlanan tava içine kaşık ve bir çorba kaşığı arkası ile yüzeyi pürüzsüz.
- Yumurta beyaz köpüklü kadar yaklaşık 20 için 30 kırbaç bir çatal ile yendi. Yaklaşık 1/2 2/3 hamur işi fırçayla çırpılmış beyaz hamuru üzerine yayıldı. Kalan beyaz atın.
- Tepesi olun: şeker, un ve vanilya bir kasede birleştirin. Senin fingertips kullanarak, birlikte iyi harmanlanmış kadar çalışır. Şeker karışımı kekin serpin.
- Fırında 30-35 dakika veya pasta sadece pan taraf uzak gelmeye başlayana kadar. Tepesi, kahverengi ve bir sır oluştururlar.
- Kek pan çıkarın ve bir tel raf soğutmak için ayarlayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder