Averie'nın blog ve nereye ı-ebil'almak seyir açmak için benim itiraf etmeliyim kaç tane başka bir tarifi gibi onunki. Onlar onu blogunuzda baktı ne kadar kötü olan ne bana bunları yaparken içine sucked dür. Onlar güzel yuvarlak ve tombul nemli aramaya gerek yok.
Kapalı bir test toplu bir gece akşam yemeği için Toplantı, bazı arkadaşlar için tedavi torbalar içine koymak için pişirdim. Benim fırın, konveksiyon ayar üzerinde olmasına rağmen yarı-den geçerek pişirme, onlar endişe verici bir oranda düzleştirme. 8-10 dakika önerilen pişirme süresi hala ham orta ve kesinlikle düz... Erk. Ben birkaç dakika için kalmadı ama sonra onlar daha önce onları kurtardı istedim daha usanmış. Bu yüzden Kardinal kuralı çiğnedin ve bunları test tadı tüm torbalarda koydu yetecek kadar çerez çanta vardı. Averie'nın Tarifler genellikle olduğundan en az bir riskti altın.
Daha sonra bir çerez hamur topları kapalı fırında kendi lezzet testi için. Bu sefer benim fırın 350 yerine konveksiyon ayarı 375 derece önceden ısıtmak kadar krank. Yüksek sıcaklığında 5 dakika pişirme sonra 350 geçici ve başka bir 5 dakika fırında indirdi. Hala çok nemli/ıslak görünüyordu ama değil de ben ben aldım ham daha fazla kahverengi olsun istemedim. Soğuyunca, ıslak yakınındaki orta yamalar artık sadece nemli baktı. Hala kadar yuvarlak ve tombul Averie's olarak ama umduğum kadar lezzetliydi. Yulaf ezmeli kurabiye doğal chewy ama Hindistan cevizi eklenmesi hem nemli hem de chewy, gerçekten nice doku vererek yaptı. Bazen yulaflı kurabiye kuru olabilir ama Hindistan cevizi nem için hoş bir chewy dokunuş ekledi.
Şimdi onları ilk birkaç için başlangıçta yüksek ısıda pişirmek için bu tanımlama ile hile olduğunu öğrendim dış çerez yayılmadan önce ayarlamak, sıcaklığı düşürmek, neye benzediklerini olursa olsun 10 dakika, çıkarın onları ve onlara izin dakika tamamen serin. O zaman tadını çıkar.
1 büyük yumurta
1/2 fincan (1 sopa) tereyağı tuzsuz1/2 su bardağı hafif kahverengi şeker, Paketli
1/4 bardak toz şeker
1 çorba kaşığı vanilya özü
1 su bardağı eski moda tüm haddelenmiş yulaf
1 su bardağı çok amaçlı un
1/2 su bardağı rendelenmiş hindistan cevizi şekerli
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
1/4 çay kaşığı tuz
1 tepeleme bardak çikolata
- Raket eki ile donatılmış bir stand mixer kase, yumurta, tereyağı, şeker ve vanilya birleştirmek; Kremalı ve iyi kombine kadar orta-yüksek hızda beat.
- Gırç kase kenarları aşağı ve yulaf, un, Hindistan cevizi, kabartma tozu ve tuzu ekleyin; üzerinde sadece kombine yaklaşık 1 dakika kadar düşük hızda beat.
- Çikolata parçaları ekleyin ve hatta dokulu meyilli tutmak için kase kenarları aşağı kazıma. Sadece anonim 30 saniye kadar karıştırın.
- Golf topu büyüklüğünde kurabiye hamur topları Kepçe, plastik wrap ve birkaç saat boyunca donma veya bir gece.
- 375 derece önceden ısıtmak fırın. Bir fırın tepsisine parşömen kağıt veya bir Silpat satır. Hamur mounds ayrı eşit aralıklı hazır fırın tepsisine yerleştirin. 5 dakika boyunca alt fırın sıcaklığı 350 derece fırında 375 derece ve 4-5 dakika daha pişirin. Fırından çıkarın ve bir tel raf soğumasını bekleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder