
6 porsiyon yapar Çilek Sır : 100 gr çilek - - 70 gr su - 40 gr şeker - 1 çorba kaşığı limon suyu - 5 gr pektin küçük bir sos tavada kadar su, limon suyu, çilek ve şeker ısıtır İlk kaynatın. Sonra bir gıda işlemci ile ince karıştırın. Karışımı Sift geri tavada dökün, pektin eklemek ve 2 dakika kaynatın. Birkaç saat ve hatta gece boyunca buzdolabında saklıdır.

Pão de Ló :
/! \ Burada Pão lo yapmak için kendi yolunu kullanmak Bildirimi. Genellikle sadece sarısı ve şekeri çırpın gerekir.Daha sonra karışım sarısı / şeker içine katlayın sert kadar yumurta beyazlarını çırpın. Sonra ince un birleştirerek sonuna kadar. Geleneksel Pão de Lo hiçbir vanilya ve elbette gerek kabartma tozu!
- 65 gr yumurta akı - 65 gr şeker
- 25 gr yumurta sarısı-
- 30 gr un
- 2 çay kaşığı limon suyu
- 1/2 çay kaşığı toz vanilya
- 1/2 çay kaşığı kabartma tozu
Büyük bir kapta yumurta akı, limon suyu ve şekeri koyun. Sıcak su banyosu üzerinde kase yerleştirin. O, pürüzsüz kabarık kadar (gıda işlemci ile) Isı yendi dışarı sonra 50 ° C / 122 ° F ulaşana kadar karıştırın sadece bir İsviçreli beze gibi, oda sıcaklığına ulaşıncaya kadar.

Sarısı ince bir sonra un, kabartma tozu ve vanilyayı karıştırın.

Küçük yağlayın pao-de-ló tava ve un ile serpin. Onları meyilli dökün.
Yaklaşık 15 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. Sonra tava kaldırmak 5 dakika soğumasını bekleyin.Rezerv.
Ahududu Chantilly : - 100 gr ahududu - 30 gr su - 35 gr şeker - 3 gr jelatin (1,5 sayfalık) - 50 gr Mascarpone - 125 gr soğuk krem Bloom 10 dakika soğuk suda jelatin. Bir su dökün şeker ve ahududu ile pan. İlk kaynatın kadar ısıtın.
Bir karıştırıcı içinde ince karışım daha sonra bir elekten geçer. , Tencereye geri koyun ısınmasına ve daha sonra, ısı çıkışı, (süzülmüş) jelatin eklemek iyi kombine kadar karıştırın. (Oda sıcaklığını) soğumasını bekleyin.
Bir kapta mascarpone dövmek sonra Ahududu coulis ekleyin. En az 1 saat buzdolabında saklıdır.
Bir önceki karışım ayarlandığında, krem kırbaç ve ince iki karışımları birleştirmek. (İstediğiniz meme ile) pasta çanta doğrudan buzdolabında Rezerv.
Çilek sır ile cömertçe kek fırçalayın (daha önce yarım birkaç saniye için mikro dalga erimiş). Tarafında bazı kavrulmuş ve karamelize fındık ile bir plaka koyun. Kek üstüne ahududu Chantilly koy ...
Sonra size beze ve jöle ahududu sos ile burada, süslemek için ilham izleyin. Hizmet yerleştirmek hemen öncequenelle fındık üzerinde çikolatalı dondurma. Hemen servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder