Fıstıklı kek

Ben Biscoff çerezleri seviyorum. Hangi iş için seyahat ederken ben sadece onları keşfetti ve onlar uçakta bize ne sunulduğu çünkü komik. Kaç uçak aperatifler Eğer bağımlısı var diyebilirim? Ben? Bir. 
Ben ama çok Trader Joe geçen yıl onları Speculoos sürümü keşfedilen bakkallarda bunları görmüyorum. Ben mavi bir ay her 6 ayda ya da öylesine anlamına bir kez, hepsini yemek istiyorum bir eğilim var çünkü, bir kez mavi ay bir kutu satın ama.
Ben Biscoff veya Speculoos çerez ev yapımı versiyonu için söz verdi bu tarifi ilgimi çekti.Ben vermeyeceğim yalanım - Ben şüpheci oldu. Gerçekten mi? Ama orijinal blog resim oldukça yüzden ben bunun için düştü oldu. Bu doğru, denemek için zarar vermez?Başarısız olursa, benim 6 ay kadar geliyordu ve ben yine speculoos başka kutu satın nedeniyle oldu.
Beni temkinli yapılan bir şey bu kurabiye hamuru baharat sayısı oldu. Hangi Biscoff çerezleri temelde bu yüzden evet, onlar baharat olması gereken bir baharat çerez çünkü gariptir. Ama tarçın kullanarak bir reçete düşünüyor birisiyle konuşuyor ve hindistan cevizi zaten yeterince baharatlı. Bu bir de zencefil ve karanfil ve biber ve Aslanlar ve kaplanlar ve ayılar, oh my vardı. Iyi tarifi lemmings ne çünkü Ama ben aldatılan onunla gitti. Ben isyankar olmak değildi çünkü (çeşit) ama ben sadece karabiber tür biber değirmeni ile size kaba eziyet ve çünkü benim kurabiye tıknaz biber istemiyordu, ama karabiber atlamak yaptım itiraf edecek .
Benim için orijinal Biscoff çerez cazibesi Ancak, sadece tadı değil. Aynı zamanda gevrek, gevrek doku var. Bu gibi Oreos Ben gevrek yerine çiğnenebilir (yakın üçüncü olmak kurabiye) gibi nadir kurabiye ikisidir. Ben bu oldukça ince ve gevrek bir dokuya ulaşmak için tam pişirmeye olduğunu biliyordu. Ben bu underbaking değil var nasıl twitchy bilmiyorum ama geri düzenlenen ve ben onları yakmadan cesaret sürece onları pişmiş. Kurabiye hamuru kendisi koyu renkli olduğundan renge göre gidemem çünkü ben zaman bu (aynı zamanda nadir) yaptım.

Bunlar hayal kırıklığı, onlar da kendi şekil bazı kaybetti, biraz yayıldı çünkü beklediğimden daha büyük çıktı. Onlar fırına gittik, onlar sevimli küçük çiçek sandviç çerezleri yapmış olur ayrı çiçek-tarak şekiller vardı. Onlar çıktığında, "çiçek" bölümü kayıp ve keskin olmayan tarak uçları belli belirsiz yuvarlak şekiller idi. Martha Stewart başarısız. Oh iyi, ben bunu istediğim şekilde görünmüyor yaptık ilk kez bir şey değil. Biz sadece bizim Birinci Dünya sorunları ve asker üzerinde tozunu.
Bir çikolata krema çağrısında orijinal tarifi (bu dolgu isterseniz orijinal tarifi gitmek için yazılan başlığına tıklayın) ama ben bundan önce söz ettik onlar iki konum olarak çikolata ile çerez tereyağı birleştirmek için sevmiyorum en azından benim seçici damak tadınızı, birbirini tamamlayıcı daha rekabet baskın tatlar. Bazı arkadaşlarım var ayrı ayrı vakit geçirmekten zevk ama onlar bir baş ağrısı indükleyici toplama, çikolata yapmak ve birlikte çerez tereyağı ayrı kalmak gerektiğinde Sadece gibi. Tada - - Bunun yerine, ben kurabiye sandviç çerez tereyağı! Ne estiren ettik çerez tereyağı ile daha Biscoff çerez lezzet vurgulamak için daha iyi bir yolu?
Bu, parlak bir hareket oldu, ben, kutsal smokies kenara tüm pişirme tevazu ayarlamak ve demek bu kez başka biri. Ben seviyorum bu çerezleri. Ben bu çerezleri doldurma seviyorum. Ben dolgu ile sandviç çerezleri seviyorum. Onlar gerçekten gevrek gevrek-ve tüm dürüst-iyilik Biscoff kurabiye gibi tadı yok. lezzet vardı, doku vardı - Ben daha ne isteyebilir ki? Artı lezzetli kokuyordu. Ben bir tat testi çerez vardı ama, erdem bir uyum içinde, ikinci bir çerez takılmaya olmadan çalışma içine dinlenme aldı. Sabah ilerledi ama ben içimdeki çerez canavar haline verdi zaman çerez plakasına tarafından geri dönmek için çok uzun bekledi Benim çözmek, çerezleri gitti olduğunu zayıfladı. Sigh. Zaman başka bir parti yapmak için.
1/2 su bardağı tereyağı, soğuk 1/2-inç küpler halinde kesilmiş
1/3 su bardağı toz şeker 
3/4 su bardağı açık kahverengi şeker 
1 tatlı kaşığı pekmez 
1/2 çay kaşığı ince deniz tuzu 
1/4 çay kaşığı kabartma tozu 
2 çay kaşığı öğütülmüş tarçın 1/2 
1/4 çay kaşığı hindistan cevizi 
1/2 çay kaşığı zencefil 
1 / 4 çay kaşığı karanfil 
1/4 çay kaşığı ince karabiber, isteğe bağlı zemin 
1 çay kaşığı vanilya ekstresi 
1 büyük yumurta 
1 su bardağı 3/4 çok amaçlı un


Çerez tereyağı doldurmak için
  1. Büyük bir karıştırma kabına ya da bir kürek eki ile donatılmış bir ayakta mikser kase tereyağı küpleri yerleştirin. Şeker, esmer şeker, kabartma tozu, tuz, ve baharatları ekleyin ve 30 saniye boyunca veya eşit dahil kadar orta hızda yendi. Vanilyayı ve yumurta ekleyin ve kombine kadar gerektiği gibi kabın kenarları aşağı kazıma, orta hızda yendi. Unu ekleyin ve tüm kuru un dahil edilmiştir kadar orta hızda yendi.
  2. Bir top haline araya hamur basın ve disk şekline biraz dümdüz. En az 30 dakika veya gece boyunca plastik sarım ve buzdolabına ile sıkıca sarın.
  3. Fırını 375 derece F
  4. Hafifçe unlanmış yüzeyde, kalın 1/4-inç hamur dışarı rulo. İstenilen şekil kesici ile çerezleri kesin ve çerezleri arasındaki boşluğun bir inç hakkında bırakarak, parşömen veya silikon mat kaplı pişirme yaprak dizilir. 
  5. 8 ila 10 dakika veya çerezler sadece kenarlarda karartmak başlayana kadar pişirin.10 dakika için fırın tepsisine serin edelim, sonra tamamen soğuması için tel raf transfer.
  6. Frost alt çerez tereyağı yarım kurabiye yarısı ve üst çerezleri birlikte sandviç (buzlanma bakan çerezleri alt tarafında) diğer yarılarını yerleştirin. Mağaza hava geçirmez.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...