malzemeler
- 1 litre süt
- 7 yemek kasik nisasta
- 8 yemek kasik toz seker
- 2 tane ciy kirema (400 ml))
- 1 paket vanilin
- 1 yemek kasik margarin
- 4-5 dilim kabak tatlisi
- üzerine kelogs kullandim
hazirlanisi
- Kabak tatlisi yapmistim serbetini tabanina kullandim kabaklardanda tatlimis icersine kattim.
- Ben degisik bir sey yapmak istedim misafirlerime .
- Etimeklerin üzerine kabak tatlimin serbetinden gezdirdim.
- Kabaklardan 4-5 dilimini rondodan gecirin
- Sütü bir tencereye alin ciy kiremayida ilave edin.
- Vanilya ,margarin de katin tencereye.
- Nisastayi icersine cirpin topalak kalmasin diye.
- Orta ateste sekerinive kabak ezmesini katip karistirarak pisirin.
- Kaynamaya baslayinca etmeklerin üzerine harcinizi dökün.
- Hem cok nefis kalan kabaklarida böylece degerlendirmis olduk afiyetler olsun.
- Ben üzerine kelogs ile servis yaptim citir ,citir .
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder