Bal kabakli pasta http://tatllar.blogspot.com/




malzemeler
  • 1 litre süt
  • 7 yemek kasik nisasta
  • 8 yemek kasik toz seker
  • 2 tane ciy kirema (400 ml))
  • 1 paket vanilin
  • 1 yemek kasik margarin
  • 4-5 dilim kabak tatlisi
  • üzerine kelogs kullandim
hazirlanisi
  • Kabak tatlisi yapmistim serbetini tabanina kullandim kabaklardanda tatlimis icersine kattim.
  • Ben degisik bir sey yapmak istedim misafirlerime .
  • Etimeklerin üzerine kabak tatlimin serbetinden  gezdirdim.
  • Kabaklardan 4-5 dilimini rondodan gecirin
  • Sütü bir tencereye alin ciy kiremayida ilave edin.
  • Vanilya ,margarin de katin tencereye.
  • Nisastayi icersine cirpin topalak kalmasin diye.
  • Orta ateste sekerinive kabak ezmesini katip karistirarak pisirin.
  • Kaynamaya baslayinca etmeklerin üzerine harcinizi dökün.
  • Hem cok nefis kalan kabaklarida böylece degerlendirmis olduk afiyetler olsun.
  • Ben üzerine kelogs ile servis yaptim citir ,citir .
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...