Yağsız Kek


Malzemesi:
6 yumurta
6 fincan şeker
6 fincan un
1 limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
yarım su bardağı dövülmüş ceviz veya fındık

Yapılışı:
Yumurta şeker iyice çırpılır.Vanilya, kabartma tozu, un, ceviz veya fındık içi ilave edlir.İyice karıştırılır.Yağlanmış unlanmış kek kalıbına boşaltılır.180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirilir.Üzerine pudra şekeri  veya hindistan cevizi serpilir.Afiyet olsun

İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...