Hindistan Cevizli Pasta

Malzemeler:
250 gram margarin
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Hindistan cevizi
Yapılışı:
Teflon tencerede margarini eritin.Unu  karıştırarak çok az kavur.Şekeri ilave edin.Sütü yavaş yavaş ilave edip karıştırın.Koyulaşınca kadar karıştırarak pişirin.Ocaktan indirip mikserde 25-30 dakika çırpın.Buzdolabında derin dondurucuda 4 saat bekletin. Dolaptan çıkarıp elle  yuvarlayıp şekil verin.Hindistan cevizine bulayarak buzdolabında bekletip servis yapın.Afiyet olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...