fasulye kızartması tarifi





Malzemeler
  • 1 kilo fasülye 
  • 2 yemek kaşık un
  •  2 yemek kaşık mısır unu 
  • 2 tane yumurta 
  • 150 gram kadar çiy krema 
  • tuz 
  • karabiber 
  • mısır unu yaklaşık bir küçük kase bağlamak için

Hazirlanişi 
  • Fasulyeyi ben tuzlu suda yaklaşık beş dakika haşladim
  • Haşlayın sonra soğuk sudan geçirin.
  • Başka bir kabin içersinde yumurtayı iyice bir çırpın diyer mazemeleride katip devam cirpin kirep kivaminda olmali.
  • Tavanı içersine ayçicek yag katip kizinca ilk önce çirpmiş oldugunuz karişima sonra misir ununa batirip kizgintavaya siralayip kızartın 
  • Bu tarifi ilk kez denedim ve ben çok beğendim afiyet şeker olsun hepinize hayırlı ramazanlar.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...