dağ çileği tadında kedidilli pasta

tüm arkadaşlarıma ve ziyaretçilerime günaydınlar dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.her gününüz önce sağlıklı sonra mutlu ,huzurlu geçsin dileklerimle bugün sizlerle lezzetli bir tatlı tarifi paylaşmak istiyorum.sizlerde benim gibi sütlü tatlı seviyorsanız bu tatlıyı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.buyrun bakalım.


malzemeler:
1 lt süt
yarım pk margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı tozşeker
1 pk vanilya
1 poşet kremşanti
1 pk kadidili
2 okdr oetker dağçileği tadında pelte


tencerede margarin eritilir ve un eklenerek 10 dk kavrulur.sürekli karıştırılarak süt ve toz şekerde ilave ettikten sonra koyulaşana kadar pişirilir.pişen muhallebiye 1 pk vanilya eklenerek mikserle çırpılır.ılıyan muhallebiye 1 poşet toz kremşanti eklenerek tekrar mikserle çırpılır.
dikdörtgen borcama kedidilleri tek sıra dizilir.üzerine muhallebi dökülerek kaşıkla düzeltilir.
tatlı soğuyunca 2 pk dağçileği tadında pelte üzerindeki tarife göre pişirilir ve muhallebinin üzerine dökülür.en az 3-4 saat buzdolabında bekletilen tatlı soğuyunca servis yapılır.
afiyet olsun.


İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...