çikolatali milföy ve patetesli kayık milföy

tüm arkadaşlarıma ve ziyaretçilerime iyi akşamlar dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.bugün sizlerle milföy hamurundan yapabileceğiniz bir tatlı bir tuzlu kolay iki tarif vermek istiyorum.sizlerde az zamanda değişik lezzetler yapmak isterseniz buyrun bakalım


milföy yaprağının bir tanesi uzunlamasına ortadan ikiye kesilir.her parçanın ucuna çikolata veya nutella konu ve ikiye katlanır.
180 derece fırında pişen milföyler soğuyunca pudra şekeri serperek servis yapılır.



patetesle haşlanır ve kabukları soyularak ezilir.içine baharatlar eklenerek karıştırılır.milföy yaprağı uzunlamasına kesilir.ortasına patetesli harç konur.iki kenarın uçları birleştirilerek kayık şekli verilir.kenarlarına yumurta sarısı sürülerek 180 derece fırında pişirilir.
afiyet olsun.

İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...