Zeytinyağlı Taze Bakla


malzemeler

  • 800 gram konserve bakla
  • 1 kuru sogan
  • 1 demet dere otu
  • zeytin yag 3-4 yemek kasik kadar 
  • 1 yemek kasik biber salcasi 
  • 1 yemek kasik domates salcasi
  • 2 dis sarimsak
  • tuz

hazirlanisi

  • Ben konseve kullandim baklayi 2 ki sise konseveyi yikayip suyunu süzdürtün.
  • 1 tane kuru sogani kavurun 
  • Biber ve domades salcasi da kavrulunca icersine tencerenin suyu süzdürülmüs baklayi ilave edin.
  • Rendelenmis Sarimsak bolca taze dere otunu icersine dograyin.
  • Tuzunuzu da katip 4-5 dakika orta hateste pisin .
  • Soguk servis  yaptim üzerine yine bolca taze rede otunu sarimsakli yogurt esliginde servis yaptim .
  • Afiyetler olsun hayirli aksamlar.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...