malzemeler
- 800 gram konserve bakla
- 1 kuru sogan
- 1 demet dere otu
- zeytin yag 3-4 yemek kasik kadar
- 1 yemek kasik biber salcasi
- 1 yemek kasik domates salcasi
- 2 dis sarimsak
- tuz
hazirlanisi
- Ben konseve kullandim baklayi 2 ki sise konseveyi yikayip suyunu süzdürtün.
- 1 tane kuru sogani kavurun
- Biber ve domades salcasi da kavrulunca icersine tencerenin suyu süzdürülmüs baklayi ilave edin.
- Rendelenmis Sarimsak bolca taze dere otunu icersine dograyin.
- Tuzunuzu da katip 4-5 dakika orta hateste pisin .
- Soguk servis yaptim üzerine yine bolca taze rede otunu sarimsakli yogurt esliginde servis yaptim .
- Afiyetler olsun hayirli aksamlar.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder